Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@08:36:54 GMT

گلوریا هاردی مطرح کرد: به ایران عادت کردم

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۱۰۲۴۴

گلوریا هاردی مطرح کرد: به ایران عادت کردم

به گزارش ایسنا، گلوریا هاردی (هنرمند ایرانی فرانسوی و همسر ساعد سهیلی) شامگاه (19 بهمن ماه) در برنامه «کافه تماشا» مهمان آزاده نامداری بود و درباره علاقه‌اش به فرهنگ ایران گفت: پنج سال است در ایران زندگی می‌کنم و به این کشور عادت کرده‌ام، اگر قرار باشد بین ماندن و برگشتن به فرانسه یکی را انتخاب کنم، ایران را انتخاب خواهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من و همسرم در ایران راحت هستیم، خانواده داریم و کار می‌کنیم. همه ایران را دوست دارم، به شهرهای مختلف مثل شیراز، کاشان، مشهد (شهر همسرم)، اهواز و شهرهای شمالی سفرکرده‌ام  و به نظرم هر شهری از ایران فرهنگ خاص خودش را دارد و انگار کشورهای مختلف را می‌بینی.

او اضافه کرد: زندگی در این کشور کمی برایم سخت است اما هر بار یاد می‌گیرم که خودم راهم را پیدا کنم. او در پاسخ به سوال نامداری که همسرش اخلاق بدی هم دارد؟ گفت: ساعد وقتی گرسنه است اصلاً تحمل ندارد، او عاشق قورمه‌سبزی، قیمه و کباب است و در این مدت یاد گرفتم برایش غذای ایرانی درست کنم.


فیلم‌های اصغر فرهادی را دوست دارم

هاردی درباره حضور در تلویزیون گفت: بعد از  «کیمیا»  فیلمی بازی نکردم اما چند ماه پیش در یک تئاتر نقش زنی آمریکایی را داشتم که از شوهر ایرانی‌اش جداشده و مجبور بود به کشورش برگردد.
او درباره علاقه‌اش به بازیگران و فیلم‌های ایرانی هم گفت: طرفدار بازی همسرم و فیلم‌های پدرشوهرم هستم. بازیگر سریال «کیمیا» درباره اینکه شناختی از سینمای ایران دارد؟ اظهار کرد: بله، سینمای ایران را می‌شناسم و فیلم‌های اصغر فرهادی را خیلی دوست دارم.


حس ششم در زندگی

در ادامه این گفت‌وگو آزاده نامداری از هاردی درباره اسرار زندگی‌اش پرسید و  او گفت:  من رازهایی دارم که کسی جز ساعد نمی‌داند، همسرم همه‌چیز را درباره من می‌داند و امیدوارم او هم همه‌چیز را به من بگوید. او ادامه داد: هرگز ساعد را در موقعیتی قرار ندادم که رازی را به من بگوید، گرچه ما سال‌هاست باهم هستیم و الان درباره ساعد حس ششمی دارم و همه‌چیز را می‌فهمم.

فوتبالی نیستم!
گلوریا هاردی درباره علاقه خودش و همسرش به فوتبال  گفت: گاهی با دوستانم در فرانسه  به استادیوم می‌رفتیم و بازی دو تیم پرطرفدار پاری سن ژرمن و بارسلونا را تماشا می‌کردیم، آن موقع هم خیلی فوتبالی نبودم اما انرژی در بازی بود که من را می‌کشاند. او ادامه داد: من هنوز از تیم‌های ایرانی شناخت ندارم، اما ساعد اول استقلالی بود، بعد پرسپولیسی، دوباره استقلالی و الان هم نمی‌دانم طرفدار چه تیمی است.

زن‌های ایرانی مادران و همسران خوبی هستند
هاردی درباره خانم‌های ایرانی اظهار کرد: خانم‌های ایرانی همسران و مادران خوبی هستند، آن‌ها بلدند خانواده‌هایشان را حفظ کنند. او ادامه داد: اگر قرار باشد بین ایران و فرانسه یکی را انتخاب کنم، ایران را انتخاب خواهم کرد، من و همسرم اینجا خیلی راحتیم و خانواده‌ داریم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۰۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود

به گزارش خبرآنلاین اندیشکده«استیمسون» در گزارشی نوشت: جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج(فارس) ۲۸ مارس ۲۰۲۴ چشم‌انداز این شورا را اعلام کرد و این سند  و چشم‌انداز برای اولین بار در طول عمر ۴۳ ساله شورای همکاری به صراحت درمورد امنیت جمعی و همگانی صحبت کرد.

در این گزارش آمده است: چشم‌انداز شورای همکاری خلیج فارس شباهت‌هایی با پیشنهادهای قبلی ایران، روسیه و چین دارد؛ پیشنهادهایی که بر تقویت گفت‌وگو و همکاری در منطقه خلیج(فارس) تاکید دارند. علیرغم اینکه در این چشم انداز به صورت مستقیم گفته نشده است اما همزیستی مسالمت‌آمیز و همکاری با تهران برای تحقق اهداف این چشم‌انداز ضروری و لازم است و اعضای شورای همکاری می‌دانند که هر یک پروژه‌های عظیم که تصور آن را دارند در سایه مواجهه نظامی با ایران قابل تحقق نیستند.

به نقل از ایسنا این اندیشکده با اشاره به نیاز شورای همکاری خلیج فارس به ایران  برای تحقق امنیت منطقه‌ای آورده است: حملات مستقیم اخیر میان ایران و اسرائیل اهمیت مشارکت ایران به صورت سازنده را چند برابر کرد و منزوی کردن ایران مانع هرگونه توسعه و صلح خواهد شد.

در ادامه این گزارش آمده است: اگر ایران و عربستان در سال ۲۰۲۳ صلح نمی‌کردند اوضاع امروز منطقه بسیار بدتر بود، علاوه بر این ارتباطات دیپلماتیک و اقتصادی میان این دو کشور مورد حمایت بازیگران اروپایی و آسیایی به‌ویژه چین قرار گرفت. مانع اصلی گسترش روابط منطقه‌ای همچنان تحریم‌های آمریکا و تلاش‌های این کشور برای عادی سازی روابط میان کشورهای عربی خلیج(فارس) و اسرائیل و منزوی کردن تهران است. درحالی که برخی‌ها در ابتدا از سیاست‌های واشنگتن دفاع کردند اما بازیگران منطقه‌ای امروز دیگر برای آن اهداف تلاش نمی‌کنند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: درحالی که کشورهای اروپایی و اتحادیه اروپا روابط دیپلماتیک با تهران و تمام بازیگران منطقه‌ای دارند، آمریکا همچنان تلاش می‌کند که ائتلاف‌های منطقه‌ای برای مقابله با ایران و مهار آن تشکیل دهند. ابتکار عمل‌هایی مانند ائتلاف راهبردی خاورمیانه، ائتلاف ورشو و تعدادی از رزمایش‌های هوایی و دریایی مشترک به دلیل ماهیت استثنائی آن‌ها و تمرکز بر روی مسائل دشوار امنیتی با مشکلاتی مواجه شدند و منطقه امورز به گفت‌وگو و همکاری بیشتر از مواضع نظامی نیاز دارد. این رویکردهای امنیتی متنوع در اصول منشور سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه عرب، شورای همکاری خلیج(فارس) و اصول قوانین بین‌المللی مشترک است و تمام آن ها بر لزوم احترام به حاکمیت کشورها، استقلال سیاسی، عدم دخالت در امور دیگران و حل اختلافات از طریق راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز تاکید دارند و اکنون آمادگی‌هایی برای اتخاذ گام‌های اساسی در این راستا وجود دارد.

این اندیشکده در ادامه گزارش خود می‌نویسد: یکی از مسائل مهم در چشم‌انداز شورای همکاری خلیج(فارس) برای امنیت منطقه، دعوت به تقویت همکاری بین کشورهای منطقه به روشی که در راستای گفت‌وگو، ارتباط و ایجاد پل‌های ارتباطی باشد. این چشم‌انداز بر لزوم حل چالش‌های آب و امنیت غذایی از طریق تقویت همکاری با شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید دارد، انتظار می‌رود که اجرایی کردن این خط‌مشی فراگیر منجر به کاهش مشکلات امنیتی دشوار مانند چالش امنیت دریایی و تهدیدات نظامی شود. چشم‌انداز شورای همکاری به مثابه یک «گام مهم رو به جلو» است که برخی چالش‌های بزرگ در منطقه را حل می‌کند. شورای همکاری با تمرکز بر همکاری و حل مسالمت‌آمیز درگیری ها و توسعه پایدار، تنها به فکر تقویت امنیت اعضای این شورا و شکوفایی آن‌ها نیست بلکه به دنبال مشارکت در یک نظام بین‌المللی باثبات و پر امنیت است و مشارکت ایران در این گفت‌وگو امری محوری و اساسی برای تضمین موفقیت چشم‌انداز است.

در پایان این گزارش آماده است: روابط دیپلماتیک احتمالی در سال ۲۰۲۴ این چشم‌انداز را قوی‌تر خواهند کرد و ممکن است این امر در چارچوب کنفرانس بغداد سه، نشست سران منطقه در پکن و یا دعوت ایران به نشست سران شورای همکاری باشد. انتخابات پیش روی آمریکا منبع آشفتگی های احتمالی خواهد بود اما آن‌ها نیز تمرکزشان بر روی تقویت روابط دوجانبه و یا چندجانبه در خلیج(فارس) خواهد بود، از سوی دیگر هیچ یکی از بازیگران منطقه ای در خلیج فارس خواهان بازگشت به مرحله قبل از سال ۲۰۲۱ نیستند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901360

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • تست فنی ۲۵ بازیکن مطرح برای بازی در لیگ کره جنوبی
  • وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • افشای راز زن دوم مرد میانسال بعد از مرگش
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند