Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور استان‌های رسانه ملی با معرفی هرمزگان بعنوان سومین میزبان جشنواره پویانمایی گفت: اولویتمان در صدا و سیما ایجاد رونق در استان‌های مرزی است. ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۲ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امروز رویدادهای مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون می‌آید که در این بسته خبری مروری بر آن‌ها داریم:

گلوریا هاردی به «سرباز» پیوست

تصویربرداری سریال «سرباز» به کارگردانی هادی مقدم‌دوست و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی همچنان ادامه دارد و به تازگی گلوریا هاردی به جمع بازیگران این سریال اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلوریا هاردی پیش از این با بازی در نقش آزاده در سریال «کیمیا» شناخته شد و «سرباز» دومین سریالی است که او در آن حضور دارد.

گلوریا هاردی ایفاگر نقش لیلا در سریال «سرباز» این روزها به همراه الیکا عبدالرزاقی مقابل دوربین هستند.

آرش مجیدی، پدرام شریفی، کوروش تهامی، الیکا عبدالرزاقی، رویا تیموریان، جمال اجلالی، اسماعیل محرابی، نیما شعبان‌نژاد، سیاوش خیرابی، علی عامل هاشمی، افسانه کمالی، فرحناز منافی ظاهر، جواد خواجوی، کاوه آهنگر، مهتاب ثروتی، محبوبه صادقی، مهدی مستبصری و … از بازیگران این مجموعه هستند.

«سرباز» عاشقانه‌ای حماسی است که در 50 قسمت 45 دقیقه‌ای تولید می‌شود.

این سریال حکایت سرباز وظیفه‌ای به نام یحیی و همسرش یلدا و رفقای هم خدمتی‌اش است. در خلاصه داستان «سرباز» آمده است: در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع، شب‌نشین کوی سربازان و رندانم چو شمع.

پیام رییس صداوسیما برای «عموپورنگ»

رئیس صداوسیما نیز با ارسال پیام تبریک برای این هنرمند محبوب تلویزیون، از زحمات 20 ساله عموپورنگ برای بچه‌ها در صدا و سیما تقدیر کرد.

متن پیام عبدالعلی علی‌عسکری به شرح زیر است:

«سلام علیکم؛

ورود به دنیای کودکان و کار با آنان، لطف خدا به بندگان خاص خود است. اینکه بتوانید با هنر خود، هزاران کودک معصوم را خوشحال کنید و با زبان کودک از خدا ،پیامبر اسلام و اخلاق انسانی بگویید،  کار هر کسی نیست.

بدون شک این لطف خداست و قطعا شما نیز قدردان و شاکر این لطف و نعمت الهی خواهید بود. بر خود می دانم به واسطه ساعت ها شادی که در رسانه ملی ساختید از شما که عموپورنگ بچه‌های ایران هستید، تشکر کنم و تولدتان را تبریک بگویم. ان‌شاءالله خداوند منان همچنان شما را در مسیر پربرکت خدمت به فرزندان ایران اسلامی موفق بدارد.

عموپورنگ بچه‌های ایران همواره در صدا و سیما جایگاه ویژه ای خواهد داشت و همواره باید با تلاش و کوشش همیشگی این جایگاه را حفظ کند و ارتقاء بخشد.»

اولویت‌های دانشگاه صداوسیما

شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما از راه‌اندازی رشته‌های تحصیلی جدید در این دانشگاه خبر داد.

برنامه «سلام صبح بخیر» با اجرای حسین کلهر میزبان شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صداوسیما بود که در ابتدا درباره سابقه این دانشگاه توضیح داد: 50 سال پیش دانشگاه صداوسیما جزو اولین مدارس سینما در آسیا بود و تاکنون حدود 4500 نفر فارغ‌التحصیل داشته که اغلب آن‌ها در حال کار هستند و به ویژه در حوزه فنی مشاهیر زیادی از فعالان سینما و تلویزیون، فارغ التحصیل این دانشگاه هستند.

وی افزود: منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، بهروز افخمی، علیرضا رئیسیان، پوران درخشنده، مازیار میری، از فیلمبرداران خوب حسین جعفریان، از بین تدوینگران حسن حسن‌دوست، از میان صدابرداران پرویز آبنار و… فارغ‌التحصیل دانشگاه صداوسیما هستند. البته اسامی این چهره‌ها زیاد است و در سایت دانشگاه لینک مشاهیری که دانشجوی ما بودند وجود دارد. مثلاً معاون سیاسی فعلی سازمان یا معاون فنی سابق هم دانش آموخته همین دانشگاه بوده‌اند.

رییس دانشگاه صداوسیما با انتقاد از حذف برخی دروس در مدیریت‌های قبلی این دانشگاه، تصریح کرد: در سال‌های گذشته رشته‌های فیلمبرداری و تدوین که بسیار مورد نیاز سازمان است با نگاه بیرون سپاری حذف شده بود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه خودش در دانشکده سینما تئاتر درس خوانده، یادآور شد: عبدالعلی علی عسکری رییس صداوسیما بر تقویت نیروهای تولیدی تاکید دارد و دانشگاه صداوسیما دانشگاه جامع علوم و هنرهای رسانه به حساب می‌آید. اما متاسفانه همانطور که اشاره کردم رشته‌های مختلفی با این استدلال که نیازی به آن‌ها نداریم حذف شده بود، در حالی که سازمان در دوره یکی از مدیران اسبق 20 هزار نیرو جذب کرده که از میان آن‌ها مثلاً 200 تهیه‌کننده بیکار هستند، البته این افراد رشته مرتبط با کارشان را نخوانده‌اند. اینکه آن‌ها بیکار هستند هم به خودشان برمی‌گردد وگرنه کار بسیار است.

وی ادامه داد: من دوسال و نیم پیش که رییس دانشگاه شدم دیدم رشته تهیه‌کنندگی را هم حذف کرده‌اند! ما از وزارت علوم مجوز گرفته‌ایم و رشته تهیه‌کنندگی را در سه حوزه مستند، نمایشی و آموزشی داریم. ما سال گذشته در زمینه تهیه‌کنندگی نیز پذیرش داشته‌ایم و امیدواریم به رشته‌های جدید هم وارد شویم. از جمله روزنامه‌نگاری رادیو تلویزیونی، رشته جذابی است که برای اولین بار مجوز ارشد آن را گرفته‌ایم.

رییس دانشگاه صداوسیما همچنین درباره نحوه استخدام دانشجویان توضیح داد: ما دیدیم شرط معدل کافی نیست و ممکن است کارگردان خوبی باشد اما نمره‌اش 15 باشد بنابراین کارنامه بر مبنای علمی، هنری و حرفه‌ای که آن را نظام امتیازبندی می‌نامیم قرار داده ایم. اگر کسی بالای 100 امتیاز از 150 را بگیرد می‌تواند استخدام شود.

اسفندیاری در بخش دیگری از سخنانش گفت: رشته مطالعات عالی رادیو و تلویزیون در مقطع دکترا چند سال پیش تصویب شده است. تعداد دانشیاران نیز از 3، 4 نفر به 12 نفر رسیده و ضابطی جهرمی استاد تمام ما هستند.

وی درباره خوابگاه‌های دانشگاه توضیح داد: خوابگاه معروف دانشگاه صداوسیما در خیابان فاطمی است. یک خوابگاه کوچکتر در منیریه و خوابگاه دیگری هم در خیابان خالد اسلامبولی داریم. ما فقط برای دوره شبانه شهریه داریم و شهریه های دوره های شبانه ما از دانشگاه آزاد کمتر است.

رییس دانشگاه صداوسیما در پایان خبر داد: امسال برای اولین بار در دفترچه آزمون سراسری و کاردانی برای برخی از استانها سهمیه قرار دادیم چون مراکز این استان‌ها با کمبود نیرو مواجه هستند گفته‌ایم این تعداد دانشجو از استان‌های مختلف می‌گیریم تا کمبود را برطرف کنیم.

«پایتخت6» از آذر کلید می‌خورد/ همه بازیگران اصلی حضور دارند«محله گل و بلبل» تمام شد/ تهیه‌کننده: اگر بودجه دو امضائه صداوسیما اجازه بدهد کار کودک می‌سازیمساخت دردسرهای عظیم3 به شرط حضور جواد عزتی

سند جشنواره پویانمایی 99 به نام هرمزگان ثبت شد

معاون امور استان‌های رسانه ملی با معرفی هرمزگان بعنوان سومین میزبان جشنواره پویانمایی گفت: اولویتمان در صدا و سیما ایجاد رونق در استان‌های مرزی است.

تفاهم‌نامه سومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی میان معاونت امور استان‌های صدا و سیما و استاندار هرمزگان امضا و استان ساحلی هرمزگان بعنوان سومین میزبان این جشنواره معرفی شد.

علی دارابی، معاون امور استان‌های رسانه ملی در این نشست با تشریح دستاوردهای دومین جشنواره ملی پویانمایی که دو هفته قبل  در کرمانشاه برگزار شده بود گفت: در کنار برگزاری جشنواره اهداف متعددی را دنبال می‌کنیم که یکی از آنها کمک به توسعه استان‌های میزبان است.

دارابی با بیان اینکه اولویت رسانه ملی توسعه استان‌های مرزی است گفت: انتخاب هرمزگان از این جهت بسیار اهمیت  دارد.

معاون امور استان‌های رسانه ملی این خبر را هم اعلام کرد: جشنواره پویانمایی سال 99 بدلیل تلاقی با ایام محرم و صفر نیمه دوم سال برگزار خواهد شد که بدلیل آب و هوای مفرح هرمزگان در آن فصل قابل توجه است.

فریدون همتی، استاندار هرمزگان نیز در این نشست با استقبال از برگزاری این جشنواره در استان هرمزگان گفت: تمام تدارکات لازم را برای هرچه بهتر برگزار شدن این جشنواره انجام خواهیم داد.

همتی با بیان اینکه، در جای جای  ایران ظرفیت های گردشگری و تولیدی فراوانی وجود دارد گفت: این جشنواره را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم حرکت بزرگی در زمینه اشتغالزایی و توسعه کسب و کار در استان هرمزگان ایجاد شود.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!

مسعود اسکویی در طول این سال‌ها که در رادیو و تلویزیون گزارشگر و گوینده اخبار بوده است، می‌گفت که تاکنون هیچ گافی نداده‌ است، راست هم می‌گفت چراکه او گزارشگری را در کنار زنده‌یاد بهمنش آموخته بود و در خاطراتش همواره از زنده‌یاد عطاءالله بهمنش یاد می‌کرد.

به گزارش ایسنا، مسعود اسکویی صبح امروز ـ چهارشنبه ـ ۱۲ اردیبهشت ماه از دنیا رفت؛ گوینده پیشکسوتی که هر بار با او تماس می‌گرفتیم با رویی گشوده و صبوری به گفت‌وگو می‌پرداخت و پاسخگوی سوالاتمان در حوزه رادیو می‌شد.  

در گزارش زیر گفت‌وگوی قدیمی با مسعود اسکویی را که از سال‌ها پیش داشتیم، مرور می‌کنیم. در این گفت‌وگو او از ۴۶ سال تجربه گویندگی گفته است.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت به گفته‌ی خودش از سال ۴۵ استخدام تلویزیون شد و به عنوان گوینده‌ی خبرهای سیاسی در تلویزیون حضور داشت.

سال‌ها به عنوان گوینده‌ی خبر سیاسی کار می‌کرد و چون هنوز بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا نشده بود، اخبار ورزشی را نیز در همان جا می‌خواند. زمانی که بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا شد، به بخش ورزشی خبر آمد و گوینده‌ی ثابت خبر ورزشی تلویزیون در ساعات ۱۹ و ۲۱ شد.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت رادیو و تلویزیون پس از گویندگی اخبار با گزارش‌های ورزشی آشنا شد و شروع به گزارش‌ کردن در کنار عطاء‌الله بهمنش، گزارشگر پیشکسوت کرد.

خاطره جالب از گزارشگری اسکویی در تلویزیون

مسعود اسکویی روایت می‌کرد: یادش بخیر یک استادی داشتیم آقای پیمان که همیشه می‌گفت هر مطلبی که می‌خواهید چه در رادیو و چه در تلویزیون ارائه دهید، حتما یک بار قبلش بخوانید. اشکال هم ندارد از پشت دوربین، بیننده نگاه کند؛ به هر حال یک خبر تازه در وسط برنامه به دستتان رسیده است.

می‌گفت، تلویزیون اوایل، ساعت شش تا هشت دو ساعت برنامه داشت که یک ربع آن خبر بود. از سریال و فیلم هم خبری نبود. یک روز وقتی خبرهایمان تمام شد در پایان خبری را به من دادند که نوشته بود «توجه بفرمایید امروز در ایتالیا جوانی با اتومبیل تصادف کرد و یک ... قطع شد» با توجه به اینکه قبلا این خبر را نخوانده بودم، شروع کردم این خبر را برای بینندگان بخوانم و در فکر خودم گفتم باید پایش باشد که قطع شده است؛ در حالی که زمانی که جمله‌ی بعد را خواندم این بود که پلیس پس از پنج ساعت جستجو «گوش» اش را پیدا کرده است!

به خنده می‌گوید: بالا خواندیم پا و پایین خواندیم «گوش» حالا جواب بیننده را چه می‌خواهیم بدهیم!؟

اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران هستم

اسکویی اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران بود. اتومبیل‌رانی، مسابقات ورزشی مثل فوتبال و فوتسال نیز از جمله ورزش‌هایی بود که گزارش می‌کرد.

خاطراتش را چنین یادآور می‌شد: «در آن زمان چون ۱۵ نفر بیشتر نبودیم، در گروه ورزش تلویزیون اکثر برنامه‌ها را گزارش می‌کردیم. فوتبال هم گزارش می‌کردم و ضمن اینکه گزارش می‌کردم اخبار هم می‌خواندم. تا اینکه پس از انقلاب سال ۱۳۶۸ من را به رادیو آوردند. خیلی سخت بود ولی خوب به رادیو آمدم.

این پیشکسوت رادیو می‌گوید: ضمن اینکه برنامه‌ها را در رادیو اجرا می‌کردم، مسابقات را نیز گزارش می‌کردم؛ البته بیشتر مسابقات والیبال و تنیس را گزارش می‌کردم و به همراه تیم‌ها به کشورهای دیگر می‌رفتم. در تهران هم مسابقات مختلفی بود که می‌رفتم و گزارش می‌کردم.»

فوتبال ایران و استرالیا خیلی برایمان هیجان داشت

اسکویی درباره‌ی جذاب‌ترین گزارشی که تاکنون از او به یادگار مانده است، صحبت کرده و گفته بود: البته تمام مسابقاتی که گزارش می‌کنیم برای ما جذاب است؛ اما خاطرم هست زمانی که مسابقات والیبال جام ملت‌های آسیا در کشورمان بود که تیم‌های خارجی هم آمده بودند، بسیار برایم جذاب بود. به ویژه اینکه قهرمان جام ملت‌های آسیا شدیم.

او همچنین بازی فوتبال ایران و استرالیا را جزو جذاب‌ترین گزارش‌های کاری‌اش خواند و گفت: در این بازی من، مجری و گوینده‌ی برنامه بودم؛ یعنی گزارشگر نبودم اما بسیار هیجان داشت و خیلی اثرگذار بر روی کارمان بود.

به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم

اسکویی همچنین با اشاره به اینکه زمانی که به تلویزیون وارد شد، جوانی ۲۴ ساله بود و هنوز آن پختگی لازم را پیدا نکرده بود، اظهار کرده بود: هرچه جلوتر می‌رفتم در حین کار، به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم. گویندگی هم در تلویزیون و هم در رادیو؛ اکنون هم که تا به اینجا رسیده‌ام همین حس را دارم. از دل و جان گویندگی و کارم را دوست دارم و کم کم سعی کردم پیشرفت کنم به رادیو آمدم و اکنون به اینجایی که هستم رسیدم.

در شهرستان‌ها گزارشگران بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند

این گزارشگر قدیمی تلویزیون و رادیو در ارتباط با گزارشگران جوان امروزمان در شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی اظهار کرده بود: مساله‌ای که گزارشگران جوان ورزشی باید در نظر داشته باشند، بی‌طرف بودن است. حال با توجه به اینکه هر کسی ممکن است علاقه‌ای به تیمی داشته باشد اما در گزارشش نباید این امر نشان داده شود. باید طوری گزارش کند که بی‌طرف باشد. اگر در رادیو گزارش می‌کند، باید شنونده‌ی خود را حفظ کند و اینکه در رشته‌ای که گزارش می‌کند، باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد.

او افزوده بود: متاسفانه در شهرستان‌های ما به چشم می‌خورد که گزارشگران ما بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند. در تلویزیون به دلیل اینکه ۷۰ درصد تصویر است و ۳۰ درصد گوش کردن، گزارشگر هر چه بگوید و بیننده هم هر چقدر دقت کند، ۳۰، ‌ ۴۰ درصد بیشتر نمی‌گیرد؛ به دلیل اینکه حواسش همه به تصویر است. اما در رادیو ۱۰۰ درصد گوش است؛ بنابراین باید گزارشمان نسبت به تلویزیون متفاوت باشد.

اسکویی بار دیگر تاکید کرده بود: مساله‌ی بی‌طرفی خیلی مهم است که متاسفانه در شهرستان‌ها می‌بینیم و خیلی واضح است. این جانبداری در تمام رشته‌ها از جمله فوتبال، والیبال، بسکتبال، ‌ هندبال و همه اینها کاملا به چشم می‌خورد.

اسکویی با توصیه بر اینکه در تلویزیون گزارشگر نباید زیاد صحبت کند به دلیل اینکه تصویر به کمکش می‌آید، خاطرنشان کرد: متاسفانه گزارشگران جوان شهرستانی ما همین طور هزار ماشاء‌الله پشت سر هم در تلویزیون صحبت می‌کنند.

با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم

اسکویی با توصیه نسبت به اینکه گزارشگر باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد و بداند جریان بازی از چه قرار است، گفته بود: الان مثل گذشته نیست، یک بچه پنج، شش ساله هم می‌تواند از من ایراد بگیرد. کوچکترین اشتباه و غلطی که داشته باشیم تماس می‌گیرند و می‌گویند. خیلی باید حواسمان جمع باشد و دقت و مطالعه کنیم و با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم.

تاکنون هیچ گافی نداده‌ام/با دل و جان کار کردیم

اسکویی از سال ۴۵ در تلویزیون بود و سپس در ‌سال ۶۸ به رادیو آمد. تاکید می‌کرد که تاکنون هیچ گافی نداده‌ام، اینکه چیزی را جابه جا بگویم، نه این کار را نکرده‌ام. نمی‌خواستم هیچ ایرادی از من نه در تلویزیون و نه در رادیو گرفته شود.

او درباره‌ی افتتاح رادیو ورزش گفته بود: رادیو ورزش هشت تیرماه سال ۷۸ افتتاح شد و آقای جهانی، ندیری، شادابی و من چند نفری بودیم که به عنوان موسسان و بانیان شبکه ورزش حضور داشتیم. همگی با دل و جان کار کردیم و امروز شبکه ورزش جای خود را در بین همه باز کرده است.

در پخش بعضی از جمله فوتبال و جام جهانی حتی از تلویزیون جلوتر هستیم

اسکویی به رادیو بسیار عِرق داشت؛ «به جرأت می‌توانم بگویم در پخش بعضی مسابقات، از جمله فوتبال و جام جهانی، رادیو ورزش از تمام رادیوها و حتی از تلویزیون جلوتر است؛ به عنوان مثال زمانی که به همراه تیم‌ها به مسابقات کانادا رفته بودم، در مسابقات وزنه‌برداری آقای رضازاده مسابقه داشت و من هم با یک موبایل گزارش می‌کردم. اما در تلویزیون اینگونه نیست وقتی در المپیک ۲۰ رشته داریم تلویزیون نمی‌تواند پخش مستقیم همزمان داشته باشد. اما ما در رادیو همزمان می‌توانیم پوشش دهیم؛ بنابراین در اینجا از همه جلو می‌افتیم.»

ما شدیم شبکه ماشین! کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم

این گزارشگر پیشکسوت با خنده چنین اظهار کرده بود: ما شدیم شبکه ماشین! همه برنامه‌هایمان را گوش می‌دهند؛ البته مخاطبان انتظار پخش مستقیم همه مسابقات را از ما دارند و این کار ما را یک مقدار سخت کرده است. باید دقت کنیم از اینکه هستیم بالاتر برویم.

اسکویی با بیان اینکه تا چه میزان دامن زدن به حاشیه‌های ورزشی در دستور کار رادیو ورزش است؟ گفته بود: ما در حال حاضر کاری می‌کنیم حاشیه‌مان کمتر باشد و به اصل قضیه بپردازیم. در موارد مختلف برنامه‌های علمی داریم که شاد هستند و واقعا یک تلاش همه‌جانبه است؛ به گونه‌ای که کسی نمی‌تواند بگوید ما ساعت‌ها استراحت و بیکاری داریم، همه در تلاشند و ارتباط زیادی با مسؤولان و دست‌اندرکاران ورزشی داریم بلافاصله موضوعات و انتقادات را مطرح می‌کنیم. با توجه به کارهایی که انجام می‌دهیم کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم.

احتیاج به رادیو ورزش ۲ داریم

او با اشاره به اینکه یک رادیو به مدت ۲۴ ساعت برای ما باز هم کم است، با توجه به اینکه برنامه‌های خیلی متنوعی داریم، گفته بود: زمانی که پخش مستقیم داریم برنامه‌هایی که در آن ساعت پخش می‌شوند پخش نمی‌شوند، به هر حال بیننده توقع دارد برنامه‌ی خودش را پخش کنند و این برنامه هم شنونده‌ی خاص خودش را دارد. در اینجاست که احتیاج به شبکه‌ی دیگری تحت عنوان «رادیو ورزش» داریم تا اینگونه برنامه‌ها در ساعات مشخص خود پخش شوند. خوب است اگر «رادیو ورزش ۲» ایجاد شود، در این صورت هم شنونده‌هایی که برنامه دوست دارند، گوش می‌دهند و هم شنونده‌هایی که پخش مستقیم مسابقات را دنبال می‌کنند گوش می‌دهند.

اولین گزارش فوتبالم در کنار استادم آقای بهمنش بود

مسعود اسکویی سپس از همکاری‌اش با عطاء‌الله بهمنش گفته؛ «در تلویزیون قبل از انقلاب با آقای بهمنش همکاری داشتم، مسابقات مختلفی رفتیم که او گزارش می‌کرد و من هم در کنارش بودم. اولین گزارش من در سفر به کویت و بازی پرسپولیس با تیم القادسیه و دو تیم دیگر بود که از طرف تلویزیون من و آقای بهمنش رفته بودیم من در آنجا برای اولین بار بود که گزارش فوتبال می‌کردم ۱۰ دقیقه آقای بهمنش گزارش می‌کرد پنج دقیقه هم من گزارش می‌کردم.»

او در پایان گفت‌وگویش با ایسنا بار دیگر تاکید کرده بود: خیلی سخت بود که از تلویزیون به رادیو آمدم اما حالا با جان و دل گویندگی و کارم را دوست دارم و تاکنون که به اینجا رسیدم، بسیار به کارم عشق می‌ورزم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویری از بازیگر زن تلویزیون در فرودگاه؛ ترک خاک ایران برای همیشه؟
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • پیمان جبلی: دوست داشتیم خبرهای خوش المپیک را از زبان او بشنویم
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • درگذشت مجری سرشناس ورزشی صداوسیما
  • درگذشت مسعود اسکویی گوینده و مجری رادیو